Помощ

 • Как да се регистрирам ?

 • Как да кача обява ?

  За да качите обява в turgoviq.com трябва първо да влезете в профила си (вижте точка: Как да се регистрирам ?). След това може да качите безплатно Вашата обява.

 • Какъв ми е лимита за обяви ?

  В turgoviq.com няма лимит за Вашите обяви. Може да качите безплатно обяви в много различни категории.

 • Как да получа кредити ?

  В менюто на Вашия профил ще видите навигация Диаманти. Всеки един регистриран потребител в нашата система, получава уникален номер. Той може да изпрати този номер по емайл на негов приятел/близък/роднина. След като Вашия познат се регистрира в системата през този линк, Вие получавате безплатно диаманти. С тях може да вдигнете обявата си, да я направите GOLD или СПЕШНА.

 • Мога ли да запазвам търсенете си ?

  Да. В детайлно търсене страницата има бутон Запази. С него системата запазва Вашето търсене. При качване на всяка нова обява в сайта ни, която има същите филтри, които са по Вашето търсене, се показва като нова в менюто ‘Любими търсения’ във Вашия профил.

 • Нямам диаманти, но искам да си взема пакет за обявата ми !

  Вие може да си заплатите за да стане обявата Ви GOLD/ Спешна. В менюто обяви във Вашия профил, ще Видите че, срещу всяка обява има бутон Промотирай. Така Вие може да смените статуса на обявата Си. За разплащателни методи, може да използвате: epay, easypay, sms, paypal.

 • Как да се свържа със собственика на дадена обява.

  Когато качвате обява, може да посочите телефон за връзка или skype. Ако потребителя не е дал данните си, системата има съобщения. В детайлна страница на дадена обява, ще Видите бутон Съобщения. Чрез него, може да комуникирате със собственика на посочения артикул.

 • Какво да правя, ако не мога да кача обява?

  Качването на обява в turgoviq.com е много лесно. Има полета, които да попълните. След публикуването, обявата Ви се одобрява (ако са спазени всички изисквания) от админите на сайта и вече е видима в сайта. Ако възникнат затруднения, може да се свържите с нас, през страницата Контакт.

 • Какво да правя с обявата, ако вече е продадена или не искам да се вижда в сайта ?

  Ако продадете обявата си или не искате тя да се вижда в сайта, може да я изтриете или да я архивирате. Тези опции са видими в профила Ви – меню Обяви.

Публикуването на обяви в turgoviq.com, е напълно безплатно. Въпреки това, следните правила трябва да бъдат спазвани:

  1. Оверете се, че обявата Ви е в подходящи категории.
  2. Недейте качва едни и същи обяви.
 1. Качвайте само Ваши снимки, не от други сайтове.
 2. Спазвайте правилата за писане на кирилица.
 3. Недейте слага марки в заглавието или описанието.
 4. Недейте слага рекламни обяви за други сайтове или онлайн търговия.

back to top